Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cthesias Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pasla tehnica lana merinos 100%
80 lei
Brand
Pasla Tehnica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea Cthesias comercializaza Pasla Tehnica Lana Merinos 100% cu preturi incepand de la 80 Lei/placa*(Subiect de Conditii si termene Contractuale). Pasla Tehnica din Lana 100% Merinos are o de densitate medie de 0,40 gr/cm3, cu grosimi ale placilor de la 2mm la 40mm.

Pasla Tehnica Lana Merinos 100% (Lana Naturala), este sub forma de placi cu dimensiunea de 1 x 1 [m]

Pentru comenzi speciale oferim reduceri de pret si tranport gratuit.

De asemenea va putem oferi si Pasla Sintetica din polyester polifilamentar (PES) 100% pentru filtrari fluide (lichide si gazoase ), Pasla bumbac (BBC) pentru insonorizari auto, pasla tehnica autoadeziva pentru orice tip de mobilier.

Firma noastra comercializeaza si postav tehnic (filt)-tesut- din lana 100% si materiale filtrante tesute din bumbac, poliamida, polipropilena si materiale filtrante netesute din poliester (poliester polifilamentar). Materialele filtrante netesute pot fi cu/fara armatura, calandrate (termic/ infrarosu) sau necalandrate.

De asemenea societatea noastra confectioneaza la comanda diferite tesaturi din bumbac 100% la crud, polipropilena 100% sau poliamida 100%si saci filtranti pentru particule umede si uscate dupa mostrele si specificatiile clientului. Toate produsele noastre indeplinesc standardele U.E, 80 % dintre ele fiind de provenienta externa, iar pentru achizitiile sub Contract Subiect Conditii si Termene oferim preturi negociabile

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
Din Gura in Gura